Nejnovější recenze ze sekce Fotovoltaické a solární panely
- To co jsme chtěli, funguje.
- Produkt je super měl jsem menší teď jsem spokojen.
Zatím se s panelem seznamuji. Je provizorně umístěn na balóně, ale i přesto naměřené parametry jsou lepší než uvádí výrobce.
Děkuji jsem spokojen.
- Výborný poměr cena výkon
- Pěkný vzhled
- Doporučuji
- Zatím nevím
- Na na velikost plochy slušny vykon mam zatim jen kratce pozdeji uvidíme
- Na manipulaci dokonaly, pro mne bylo lepsi priplatit si za malou velikost.
Dobra manipulace 1clovek. Buduji ostrovni system zadny “statni program” nic takoveho
O.K..
Vše funguje jak má, výkon odpovídá, rám kvalitní a nekroutí se, životnost ukáže čas.
- Vykon
- Kvalita
O.K. - funguje jak uvádí výrobce.
- Nefunkční
- Rychle jednani
- Dobra komunikace
- Zbozi dobre zabaleno
- silný rám
- rozměry, výkon, váha
- rozptyl parametrů, nespojitá řada SN
Zakoupeno 7 kusů panelů , zboží předáno prodejcem v rozbaleném stavu, výrobní čísla netvoří spojitou řadu 7 čísel nýbrž řada odpovídá nákupu 10 kusů. Byly snad nejlepší kusy z řady vybrány pro VIP zákazníky ?
Rozptyl výkonových parametrů i na tomto statisticky malém vzorku 2x přesahuje deklarované hodnoty.
- vykonnost
- velikost
- cena-vykon
Funguje
Solarfam Solární panel 180W mono Shingle SZ-180-36M
Přidáno: 20. července 2022
(naposledy upraveno 9. srpna 2022)
Zakoupeno v JIRNO - STORE & SERVIS
- Menší výkon, než udávaný výrobcem. Používá k měření laboratorní podmínky (20 st.C), kterých v praxi nelze vždy dosáhnout. Uvidíme v zimě.
Výrobek v praxi nesplňuje parametry uváděné výrobcem! Maximální výkon se mi podařilo dosáhnout pouze 145W ( 18,6V 7,8A - výr. udává 21,45V a 8,39A - 180W), měřeno při jasné obloze kolem 14hod, panel kolmo ke slunci, teplota panelu (zadní strana) asi 60st., ve městě (možná prach v ovzduší?), nadm. výška asi 200m. Při použití ve 12V systému je výkon jen asi 125W při 14V. Překvapilo mě také velké snížení výkonu při částečném zastínění. Npř. při zastínění 10x10cm byl max. výkon 116W.
- Ještě jsem je neinstaloval, ale vypadají dobře. Klasická velikost a váha, jeden chlap to zvládne přemístit na zemi.
Zobrazuji 201 - 220 ze 287 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...15 Další »