Nejnovější recenze ze sekce Fotovoltaické a solární panely
Napište prosím alespoň výhodu či nevýhodu.
- Kvalita dobrá
- Kratší kabely na panelu.
- Kvalitní panel.
- Funguje
Zatím nezkoušeno venku. Nemám moc srovnání s jinými typy.
Skvělý poměr cena/výkon
- Perfektní - zcela odpovídá parametrům
- účinný i z rozptýleného světla
Mám těchto panelů celkem 15 a jsem mile překvapen účinností za horšího světla.
jedinou vítkou je cena - i když jsem je koupil relativně levně oproti běžnému průměru, pořád je to pálka peněz koupit všechny kusy na celou elektrárnu.
- Jsem spokojený
- Žádná není
- Rozměr a vykon
- Výkon se zdá dostatečný cca 120w, nebyly ideální podmínky
- Není moc stabilní
- Spojení jednotlivých panelů se zdá že při častém používání moc nevydrží
Žádnou jsem nenašel.
- Funguje
Panely jsem zatím nepoužil, od Longi mám již instalovány 375 Wp a fungují výborně ,tak doufám ,že tyhle výkonnější budou ještě lepší .
fungují skvěle , přesně jak jsme chtěli
Ještě jsem panel neinstaloval.
- Velmi slušný výkon.
- Na jedné kratší straně je mezírka mezi rámem a výplní. Tu jsem musel speciálním lepidlem vyplnit, aby nedošlo v mrazu k problému.
Použil jsem čtyři panely ( samozřejmě jako všechny panely vyrobeno v Číně) pro ohřev vody v boileru přes invertor, 160L od 20st. do 67st. při celodenním slunci nahřáto za necelých 6hod. Další den už dotopení 2hod. V zimě přebytek budu hnát do olej. radiátoru. V létě na ohřev vody v bazénu. Třeba počítat s rozměry panelu a jeho váhou. Cena přes 5000Kč.
Jeden produkt už vlastním a zakoupené produkty mi velikostně vyhovují na nové místo.
Super
Nevím,co k němu dokoupit,aby fungoval,tak jak má.Prosím o radu.
Nezabere moc místa a vyrobí dost elektříny na chatě pro provoz malé TV + světel (led či úsporné) a různých nabíječek na mobil. Vyrábí i bez přímého slunce ikdyž jen cca 15% z kapacity
Je lehounký na přepravu a vozí se i dobře v autě. Vejde se krásně na šířku i na vršek kufru. Jen má kratší kabely než oboustraná verze téhož výrobce se stejnou kapacitou.
Je třeba při měniči napětí na 220W používat i záložní baterii. Na baterii typu Ni-CD netřeba regulátor. Při běžném používání se destilovaná voda nadměrně neodpařuje...
Zobrazuji 101 - 120 ze 287 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...15 Další »